Advocaat & Mediator

mr. drs. Linda Nelissen

Mijn naam is Linda Nelissen. Ik ben sinds 1998 advocaat en sinds 2005 ook vFAS scheidingsmediator. Familierecht vind ik boeiend en is daarom ook mijn specialiteit.

Ik ben geïnteresseerd in mensen en het zo goed mogelijk oplossen van juridische problemen. In mijn werk streef ik ernaar om tot een goede samenwerking met mijn cliënten te komen, zodat ik kan zien wat voor hen echt belangrijk is. Ook als ze dat zelf misschien nog niet zien.

Ik kijk altijd naar beide kanten van de zaak. Een oplossing waarmee iedereen ook echt verder kan is in mijn optiek beter dan het behalen van snelle winst. Dat neemt niet weg dat ik altijd strijd voor mijn cliënt. Maar je bereikt vaak meer als je ook snapt wat het belang is van de ander.

Aandacht, empathie, zakelijkheid en deskundigheid maken mij tot de advocaat en mediator die ik ben.

Ik ben aangesloten bij de specialistenvereniging voor advocaten en mediators in het familierecht: de vFAS (zie ook www.verder-online.nl). Daarnaast ben ik ook MfN-geregistreerd mediator (zie www.mfnregister.nl) en word ik door de Rechtbank ingeschakeld in lopende procedures in het kader van de mediation naast Rechtspraak.

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan mijn werk, maar in mijn vrije tijd lees ik veel en ga ik graag naar films en concerten. Ook houd ik van langeafstand-wandelen en speel ik volleybal.

 

Conform artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur heeft mr. L.M.H Nelissen in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten personen- en familierecht als rechtsgebied geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. L.M.H. Nelissen elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd rechtsgebied.

Contact opnemen